Speciális megoldások

Ha csodára van szükség - itt megtalálod! 

OPTICAL VOLUME SCANNER 

3D-s térfogatmérés IP kamerák segítségével (köbölés)

A rendszer nagyobb méretű tárgyak 3D-s méreteinek teljesen automatizált mérésére lett kifejlesztve. A tárgy elhelyezése után a kezelőnek csak meg kell nyomnia egy gombot és pár másodperc alatt a rendszer az erre a célra telepített kamerák segítségével máris meghatározza a tárgy méreteit, illetve meghatározza annak térfogatát.

A kijelölt területet kamerákkal vesszük körbe annak érdekében, hogy a kamerák a tárgy minden oldalát 100%-ban lefedjék. A kamerák IR megvilágítással rendelkeznek, ily módon mást nem zavaró fix megvilágítást biztosítanak a stabil működéshez. A kamerák a mennyezetről belógatott konzolra kerülnek telepítésre azért, hogy a mérendő tárgyakról megfelelő képet tudjanak készíteni illetve, hogy ne zavarják a pakolási folyamatokat.


Emberszámlálás felsőfokon - 
IP kamerával


A HIKVISION kínálatában szereplő iDS-2CD6412FWD/C kameratípus saját kameraképén képes megjeleníteni - az előre megrajzolt számlálási metódus szerint - a belépett és kilépett emberek számát.

Lehetőség van az ingyenes iVMS-4200 kliens szoftverből eseményszűrő használatával kinyerni az adatokat CSV fájlba (belépések, kilépések, be- és kilépések, napi, heti, havi, évi bontásban).

Az iVMS-5200 szoftver az emberszámláló kamerával együttműködve képes a föntieknél szélesebb körű menedzsmentre (előre definiált időközönkénti és módú automatikus adatkinyerési lehetőség).

Készpénz nélkül is elegánsan

Minden másra ott az okos alkalmazás (MasterCard helyett is)

Exclusive helyszíneken a beléptető rendszer infrastruktúrájába integrált WPOS terminálok segítségével készpénz kímélő elszámolás valósítható meg. A WPOS terminálok TCP/IP kapcsolat segítségével kapcsolódnak a beléptető szerverre. A terminálokon leolvasott kártya egyenlege megtekinthető, egyenleg tölthető fel vagy levonás is történhet. A kliens szoftver segítségével megtekinthető minden elvégzett tranzakció, a kártyákon lévő egyenleg és a napi forgalom is. 

Követeléskezelés - maximális támogatással

egy szoftver, ami valóban használható - bármilyen környezetben

A programban egy ügyfél (partner) tartozásainak rögzítése több forrásból, többféleképpen lehetséges:

  • közvetlen adatbevitellel az adatok menedzselésére szolgáló ablkon keresztül,
  • külső forrásból import funkció segítségével: tetszőleges struktúrájú, de elégséges adattartalommal rendelkező szöveges fájl (TXT fájl),
  • külső forrásból import funkció segítségével: kötött struktúrájú XML fájl,
  • közvetlenül vállaltirányítási rendszer adatbázisából  (amelyekkel az integráció már megvalósult).
Like 2K Tanácsadó Kft. 2376 Hernád, Fehér u. 12. +36-30-940-3883
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el